به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجتالاسلام والمسلمین رضا اسکندری ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه این جشنواره از فردا پنجشنبه 17 اسفندماه آغاز می شود اظهارداشت: به لطف خداوند متعال امسال نیز مانند سالهای گذشته شاهد رشد کمی و کیفی زیادی در این جشنواره بودهایم بطوریکه 11 هزار و 549 نفر در دوزادهمین دوره جشنواره قرآنی حوزههای علمیه خواهران شرکت کردهاند که از 90 نفر از برگزیدگان این جشنواره تقدیر خواهد شد.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: محورهای اصلی دوازدهمین جشنواره قرآنی حوزههای علمیه خواهران دو موضوع سبک زندگی و اقتصاد مقاومتی بودند.
حجتالاسلام والمسلمین اسکندری با اشاره به اینکه مقالات شرکت کننده در دوازدهمین دوره این جشنواره نسبت به دوره قبل رشد بیش از صد و چهل درصدی داشته است، افزود: در دوره گذشته جشنواره قرآنی حوزههای علمیه خواهران ۱۶۶ و در دوازدهیمن دوره این جشنواره ۳۷۷ مقاله شرکت کردهاند.
وی با بیان اینکه همواره تلاش ما بر تقویت و ارتقای محتوی و کیفیت مقالات خواهران طلبه بوده است، خاطرنشان کرد: این حجم از تدوین مقاله نشاندهنده این است که خواهران طلبه توانایی لازم را در زمینه علمی کسب کردهاند.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به رشد 300 درصدی کتابهای شرکت کننده در دوازدهمین دوره از جشنواره قرآنی حوزههای علمیه خواهران، بیان کرد: در یازدهمین دوره این جشنواره ۱۱ شرکت کردند و که تعداد آن در این جشنواره به 33 کتاب رسیده است.
حجتالاسلام والمسلمین اسکندری اظهار کرد: در زمینه شعر، داستان و قطعههای ادبی ۱۸۵ اثر در دوره گذشته شرکت کردند که این تعداد با حدود 80 درصد رشد در این دوره به ۲۸۸ اثر رسیده است.
وی با اشاره به استقبال بیشتر خواهران طلبه در زمینه مطالعه کتب تفسیری نسبت به یازدهمین دوره جشنواره قرآنی حوزههای علمیه خواهران، بیان کرد: در زمینه تفسیر ترتیبی که با محوریت تفسیر نمونه بود، هزار و 2۹۷ شرکت کردند؛ در حالی که در دوره قبلی این جشنواره 806 نفر در این زمنیه شرکت کرده بودند.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به رشد دوازده درصدی شرکت کنندگان در زمینه تفسیر موضوعی قرآن، گفت: در دوره قبلی ۳۸۵ نفر و در دوازدهمین دوره جشنواره قرآنی حوزههای علمیه خواهرن ۷۴۷ شرکت کردهاند.
وی عنوان کرد: در عرصه تفسیر، ترجمه و مفاهیم نهجالبلاغه در سال گذشته ۸۴۱ و در دوازدهمین دوره این جشنواره، هزار و 257 نفر شرکت کردهاند که حدود ۵۰ درصد رشد داشتهایم؛ همچنین 5 هزار و 400 نفر در زمینه قرائت، روخوانی و تجوید قرآن شرکت کردهاند که تعداد آنها در سال گذشته 5 هزار و 200 نفر بود.
حجتالاسلام والمسلمین اسکندری خاطرنشان کرد: در دوازدهمین دوره جشنواره قرآنی حوزههای علمیه خواهران در زمینه حفظ ۱۰ جزء قرآن کریم ۳۷۳ شرکت کردهاند که در دوره گذشته این جشنواره ۳۴۱ شرکتکننده در این زمینه حضور داشت.
وی افزود: خواهران طلبه شرکتکننده در زمینه حفظ ترتیبی ۲۰ جزء از قرآن کریم 85 نفر بودند که در سال گذشته تعداد آنها 153 نفر بود؛ در زمینه حفط ۳۰ جزء از قرآن نیز ۱۷۲ نفر در سال گذشته و ۴۲ خواهر طلبه در این دوره شرکت کردهاند؛ علت کاهش حضور طلاب خواهر در زمینه حفظ قرآن نیز میتواند سختی حفط 30 جزء قرآن کریم و زمانبر بودن آن باشد.
وی با بیان اینکه هدف ما از برگزاری جشنواره قرآنی حوزههای علمیه خواهران تقویت فرهنگ قرآنی و انس بیشتر خواهران طلبه با قرآن است، اظهار کرد: یکی از آثار انس با قرآن تربیت نفوس است؛ چراکه ارتباط با قرآن موجب تاثیرپذیری از آن و جلای قلب و رشد فکری، اخلاقی و معنوی انسان میشود.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران عنوان کرد: مهمترین موضوعی که در رابطه با خواهران طلبه پیگیری میکنیم، رشد اخلاقی و تهذیبی ایشان و توسعه درک مفاهیم قرآنی در میان آنهاست؛ زیرا هنگامی که خواهران طلبه بر موضوعات قرآنی تسلط داشته باشند، زمینه رشد و تعالی قرآنی جامعه نیز فراهم میشود.
حجتالاسلام والمسلمین اسکندری با بیان اینکه حوزههای علمیه خواهران برای گسترش تعالیم قرآنی برنامههایی وسیعتر از جشنواره قرآنی حوزههای علمیه خواهران برگزار میکند، گفت: طرح زمزمههای قرآنی با حضور بیش از ۸ هزار نفر از طلاب خواهر یکی از برنامههای قرآنی حوزههای علمیه خواهران در زمینه رشد و تعالی مفاهیم قرآنی است.
وی ادامه داد: در ماه رمضان سال امسال نیز نهضت قرآنی را تشکیل دادیم که منجر به برگزاری بیش از ۵۵ هزار جلسه قرآنی در سراسر کشور گردید که بسیاری از آنها تا کنون نیز برقرار است.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران به تشریح برنامههای قرآنی سال آینده حوزههای علمیه خواهران پرداخت و گفت: برای سال آینده مسئله سیر مطالعاتی قرآنی را بری طلاب حوزههای علمیه خواهران طرحریزی کردهایم.
وی افزود: با توجه به ظرفیت عظیم حوزههای علمیه خواهران و فعالیت بیش از ۴۳ هزار خواهر مبلغه، تصمیم گرفتیم که بحث حفط قرآن بانوان و مادران جامعه را در دستور کار خود قرار دهیم؛ چراکه مانوس شدن مادران و بانوان جامعه با قرآن، سبک زندگی خانوادهها نیز تحت تاثیر آموزههای قرآنی قرار میگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین اسکندری خاطرنشان کرد: نکته دیگری که در حوزههای علمیه خواهران بسیار به آن توجه داشتیم، اهمیت به حفط آیات کاربردی است که در سبک زندگی مردم موثر است؛ بر این اساس خواهران طلبه میتوانند با استفاده از این آیات بهرههای تبلیغی خوبی ببرند.
انتهای پیام 313/17
نظر شما